Poznejte štěstí na talíři s nutriční terapeutkou slavných Ladou Noskovou

Volný čas

Čtvrtek 30. listopadu v 16-17 hodin – Lada Nosková: Štěstí na talíři; DŮM KNIHY Knihcentrum.cz.

Již šestnáct let učí jako nutriční terapeut své klienty jíst zdravě, vyváženě a hlavně chutně. Klade důraz na kvalitní suroviny a perfektně vyladěnou skladbu stravy. Klienti tento systém stravování milují. Patří mezi ně např. Kamila Špráchalová, Jitka Asterová nebo Veronika Freimanová. Jako majitelka nutriční poradny Diet Plan a online výživové poradny MyDiet.cz má mnoho zkušeností, o které se s vámi ráda podělí.

Štěstí na talíři

Poznejte život, jak jste ho ještě neochutnala. Protože jídlo v této kuchařce není hřích. Najíst se je normální. A nejen to. Každá lžíce by měla být zážitkem a radostí. Hlavně žádný špatný pocit nebo černé svědomí! Hubnutí se nerovná hladovění. Právě naopak. Čekají vás talíře plné barevného, chutného a zdravého jídla, které se na vás směje. Budete štíhlá, a přitom bez stresu a v pohodě. A přitom si pochutnáte! Vaše návštěvy vás budou prosit o recepty. Autorka vyladila jídla, která tělu i duši dělají dobře, takže Vás i vaši rodinu čeká… nový, lepší život!

Po celý měsíc listopad bude v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz probíhat akce 5. KNIHA ZDARMA - Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 11. 2017.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Informace o besedách v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS.

 

 

 









Termíny