PRVNÍ ROČNÍK FESTIVALU PAVILLON FRANÇAIS

Volný čas

Máte rádi víno? Nenechte si ujít festival francouzských vín Pavillon francais v pražském Pavilonu Grébovka v sobotu 21. října od 10h pořádaný vinotékou Chez Greg. Kromě skvělého vína, ochutnáte i francouzské delikatesy.

 

Návštěvníci budou mít jedinečnou šanci ochutnat různá vína a dozvědět se spoustu zajímavostí přímo od vinařů. Festivalu se zúčastní i vinaři z věhlasné bordeaux apelace Margaux.

 

Připravený je i speciální program pro děti. A nebude chybět ani francouzská hudba na zpříjemnění atmosféry.

 

Vstup na tento festival je zdarma. Na místě bude možnost degustace, zakoupení vína po skleničce či lahvích. Degustační náramek stojí 400 Kč. Návštěvníci registrovaní ve věrnostním programu Rooster club budou mít možnost tento náramek zakoupit za zvýhodněnou cenu 200 Kč.

O Chez Greg

Chez Greg, to je okénko do vinařské Francie v Praze. Dnes již ve třech prodejnách nabízí Chez Greg portfolio více než 250 kvalitních francouzských vín, která jsou pečlivě vybírána přímo od vinařů.

Kromě znamenitého vína jsou ve vinotékách Chez Greg k prodeji také typické francouzské pochutiny jako sýry, klobásky nebo teriny. To vše je možné si vychutnat buďto přímo na místě či v pohodlí domova.









Termíny