Akvarelové pastelky

Kurzy, vzdělání, konference

Srdečně Vás zveme na víkendový kurz malování akvarelovými pastelkami.

Akvarelové pastelky jsou jedno z mála medií, které jsou tzv. 2v1, tedy nemusíte kupovat zvlášť pastelky a vodové barvy. Díky akvarelovým pastelkám dosáhnete ve svých obrazech jak přesnost kresebného prostředku, tak lehkost a volnost malby akvarelem.Skvěle kombinují techniku kresby pastelkami a malby akvarelem a spojují tak dva různé světy a tvoří nový prostor, kde se z barevných tahů díky štětci a vodě stávají plochy s plynulými přechody a jemnými barvami.

My vás s tímto médiem seznámíme a neučíme pracovat na našem víkendovém kurzu, který povede lektorka Claudie. Na kurzu Vás naučí, jak plně využít potenciál akvarelových pastelek. Ukáže Vám, které materiály jsou pro práci s ním vhodné a kterých se máte vyvarovat. Na výběr bude z mnoha předloh zátiší, krajin, zvěře, atd.

Kurz je vždy víkendový  trvá 2 dny, začneme v sobotu  v 10 hodin, trvat bude do cca 16 hodin, pokračovat bude pak v neděli také od 10 hodin, konec bude dle dokončení děl účastníků.

Maximální počet kurzistů: 8

Co s sebou na kurz? Nadšení, hravost a ochotu objevit nové možnosti práce s pastelkami. Vhodné je volné oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně.

V ceně kurzu je krabička akvarelových pastelek značky Faber-Castell, 24 ks, kterou si po skončení kurzu odnesete domů.









Kontakty

malujemespolu.cz

Termíny