BOoK! con 2017

Film, Volný čas, Hudba, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

Milovníci scifi a fantasy se opět po roce (letos už popáté) mohou těšit na besedy se spisovateli, komiksovými vydavateli, cosplayery a s mnoha dalšími a budou si moci vyzkoušet i virtualní realitu! A samozřejmě: hlavně se budou hrát nejrůznější hry - rpg, MtG, Dominion, Bang, Summoner wars, Warhammer 40k a mnoho mnoho dalších... Vstupné na třídenní program pro jednotlivce 200,-/ pro rodinu 250,-kč. Jednodenní vstupné: pátek 70,-/ sobota 100,-/ neděle 70,-kč. Možnosti slev a více informací na www.knihovnadobris.cz a na fcb stránkách BOoK! con2017 – Fantasy víkend v knihovně. 

BOoK!con začínal jako malá sobotní sešlost fanoušků her na hrdiny a oldskůlových nerdů vůbec. Dnes je to fantasy párty, zasahující do několika časových pásem: Dobříš, Třinec, Pardubice, Brno, Sokolov, Praha, Český Krumlov...

 

Jak to bude vypadat například na Dobříši?

Letošní pátý roční bude ve znamení Go BIG - bude všechno, bude to všude a bude to velký.

 

RPG

To hlavní začne už v pátek večer, kdy se k nám sjedou páni jeskyní a dungeon mistresses z celé republiky. Nedočkavci utvoří první skupinky, zalezou do všech možných knihovnických skrýší a začnou tvořit legendární příběhy. Hrát se bude DrD, WoD, Fate, Dračí Hlídka – a to nonstop do neděle. Kdo odpadne, je mrtvola!

 

Přednášky

V pátek vás čekají orgové se stručnou historií conu; následuje hororové téma - Když Chutulu zavolá. Sobota to rozjede: Martina Magdová, Jitka Fialová, Jan Kantůrek, Leoš Kyša, Václav Dort, Jarda Konáš, Pavel Bareš. Všechno se to navíc bude pěkně streamovat, takže to neuteče opravdu nikomu.

 

Turnaje

Hrát se bude ve velkém. V pátek Malacca a Summoner Wars, sobotu odstartuje Commander v MtG, Dominion, Timeline, Dixit. A kdo přežije do neděle, ten si taky něco o něco zahraje. :)

 

A co se ještě vešlo

Warboss a jejich modely, 3D tiskárny, workshop na malování figurek. Stánek s komiksy od nakladatelství Crew a Comics centrum, HTC Vive, PS4 koutek, Legends of Euthia, Star Wars Destiny, spousty dalších deskovek a toustů! Jo a můžete si u nás i schrupnout.

 

CO: BOoK!con 2017

KDY: 3.11. - 5.11. od 17:00

KDE: Městská knihovna Dobříš, Školní 36

ZAČ: Jednotlivec 200,-, rodina 250,- a v kostýmu to je grátis.

VÍCE INFO: fb BOoK! con2017 – Fantasy víkend v knihovně, www.knihovnadobris.cz

TĚŠÍ SE NA VÁS: Tomáš „RozseK“ Pipota & Radek „Phuu“ Hasák







Účinkují

Kantůrek! O životě překladatele.
Bareš! Projekt Kronos.
Martin "Darion" Antonín! Kladivo pokračuje!
Simonides! Hrůzostrašné horory.
Mášík! Green Jesus stále žije.
ComicsCentrum! Komiks kam se podíváš.
...a další!

RPG!
Dračí doupě
World of Darkness
Dračí Hlídka
FATE
...a další!

Turnaje!
Magic the Gathering
Malaca
Catan tour
...a další!

WARBOSS!
3D tiskárny!
Workshop na barvéní figurek!

Tousty!
CREW a stánek s komiksy!
Tousty!
Maníci v kostýmech!
Tousty!

...prostě kopec zábavy. :)

Spaní v knihovně samozřejmost, drobné občerstvení bude k mání.





Termíny