Kurz vaření Provensálská kuchyně

Volný čas

Kdo by nemiloval Provence! Levanduli si představí každý, ale znáte nějaké speciality z této oblasti? Čokoládová pěna - mousse au chocolade nebo grilované jehněčí kotletky - les cotes d'agneaux grillées, ty stojí rozhodně za hřích. Znalec a milovník francouzské kuchyně Michal Suchánek pro vás připravil speciální provensálský kurz, ve kterém vás naučí připravovat ty nejlahodnější pokrmy pocházející právě z Provence.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje od 18:00 - 21:30. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.

 

 





Účinkují

Menu:

  • Toast avec la sauce rouille á la tomate - toasty s omáčkou rouille s rajčaty

  • Papeton d' aubergine - lilková pěna

  • Les cotes d' agneaux grillées - grilované jehněčí kotletky

  • Carottes á la créme d' olives vertes - mrkev se smetanou a zelenými olivami

  • Pommes de terre au four - plátkované brambory pečené v troubě

  • Mousse au chocolade - čokoládová pěna





Kontakty

goo.gl/4dVRqM

Termíny