Kurz vaření Steaky I.
Kurz pro labužníky, kteří mají rádi kus pořádného masa a chtějí umět bravurně připravovat steaky! V tomto kurzu budete pracovat s pravou argentinskou svíčkovou, ze které si připravíte tři skvělé chody. Na konci gurmánského večírku se můžete těšit také na skvostný grilovaný ananas s karamelem.
Kromě tohoto kurzu si můžete vyzkoušet i verzi Steaky II. z vysokého roštěnce Entrecote.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje od 18:00 - 21:30. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
Účinkují
-
Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu
-
Steak ze středu svíčkové s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky
-
Restované nudličky z palce svíčkové s červenou cibulkou a hlívou ústřičnou
-
Grilovaný ananas s karamelem