Kurz vaření Žebra & křídla

Volný čas

Připravili jsme pro vás nový kurz, který je určen milovníkům žebírek, kuřecích křídel a dalších oblíbených pochoutek, která jsou ideální na party s přáteli nebo pořádnou pánskou jízdu.

S kuchařem Honzou Křídlem se naučíte připravovat skvělé marinády na křehká žebírka a šťavnatá křidélka, pikantní nachos, grilovanou kukuřici nebo legendární salát coleslaw.

Přijďte si užít večer k nám do Chefparade a ohromte pak svou rodinu či přátele úžasnými jídly, ke kterým vám po kurzu zašleme recepty!

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje od 18:00 - 21:30. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

 

 





Účinkují

Menu:
  • Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar

  • Pečená kuřecí křidélka Buffalo, zeleninové tyčinky, dip z modrého sýra

  • Žebra marinovaná v domácí barbecue omáčce

  • Grilovaná kukuřice s majonézou, koriandrem a strouhaným parmazánem

  • Salát Coleslaw

  • Česneková bageta





Termíny