Kurz vaření Francouzská kuchyně II.

Kurzy, vzdělání, konference

Chybí vám ve vaší domácí kuchařce popsané stránky se zaměřením na speciality z Francie? Základní recepty z kurzu Francouzská kuchyně I. vyšperkujete a doplníte na tomto kurzu. Nebudou chybět tradiční kachní prsíčka ani flambované palačinky. Tak jako je zvykem na všech našich kurzech - po pořádné práci, přijde i milá odměna. Celé menu si můžete vychutnat do posledního sousta. Bon Appétit!

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.





Účinkují

Menu:
  • Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží

  • Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč

  • Šetrně pečená kachní prsa s pomeranči

  • Ratatouille - tradiční zeleninový pokrm

  • Flambované palačinky





Termíny