Sladký život v Trentinu

Kurzy, vzdělání, konference

Navštívíte-li severoitalskou provincii Trentino, navždy zůstane ve vašem srdci. Díky překrásné přírodě, horským scenériím, vznešeným hradům či slastným chutím. Ovšem hlavním důvodem, proč si tento kout Evropy zamilujete, bude vřelost a pohostinnosti místních lidí, kteří se s vámi podělí o své zvyky, tradice a radostné zážitky.

S Pavlou Apostolaki prožijete „la dolce vita“ v Trentinu. Vypravíte se na hrad za hrabětem ze Spauru, v horských stěnách Dolomit uslyšíte Vivaldiho, poznáte veselé Ládiny, zaplesáte si na karnevalu s Bufonem a nakonec ochutnáte aperitiv Hugo ve výšce dva tisíce metrů nad mořem.

 

PROGRAM PŘEDNÁŠKY

České stopy v Trentinu

Jablečné impérium

Majestátní hrady – svědci středověku

Val di Fassa – údolí Ládinů

Carnascèr – veselý a barevný karneval

Tóny Dolomit – koncerty u štítů hor

Gastronomie v horských výškách

Diskuze





Účinkují

Mgr. Pavla Apostolaki pracuje jako nezávislá novinářka. Cestuje po světě a píše články, se kterými se můžete pravidelně setkávat v časopise Lidé a Země, Xantypa, E15, Moje Zdraví, Fitness, Žena a život, Ski Magazín a v dalších novinách, časopisech a na internetových portálech.

Pravidelně vystupuje v Českém rozhlase a spolupracuje s Českou televizí.

Poslední dva roky pracovně strávila mnoho času v Trentinu, kde poznala kulturu, gastronomii tradice, zvyky a každodenní život místních obyvatel.

 





Termíny