Adolf Dudek procestuje s dětmi celý svět

Volný čas

Čtvrtek 21. září v 10-11 hodin – Adolf Dudek – Cestovatelské kreslení – DŮM KNIHY Knihcentrum.cz

Nejprodávanější ilustrátor dětských knih Adolf Dudek si pro ty nejmenší připravil představení, se kterým procestují celý svět. Kreslit se bude na keramickou tabuli a děti tak poznají život a zvyky v jiných zemích. Jednoduchým způsobem spojí mluvené slovo s vizuálním sdělením a kresbou.

Adolf Dudek se narodil v roce 1964 v Poličce na Vysočině. Vystudoval Střední průmyslovou školu potravinářské technologie v Pardubicích a dále zkoušel mnohá další povolání. Nakonec však zvítězil jeho koníček, a tak se stal ilustrátorem a dodatečně vystudoval konzervatoř v Ostravě. Kreslí převážně pro děti a na jeho kontě najdeme nesčetné množství titulů, omalovánek, obalů na CD a pohlednic. Vždyť jenom knížek prodal na tři miliony a to mu vyneslo titul „Nejprodávanějšího ilustrátora dětských knih“. Sám o sobě říká, že si velmi váží toho luxusu, že ho živí to, co ho mimořádně baví.

Špalíček pohádek a říkadel

Špalíček pohádek a říkadel obsahuje klasické pohádky (O Červené karkulce, O Palečkovi, O perníkové chaloupce…), říkadla, básničky či písničky pro nejmenší děti.  

 

Po celý měsíc září bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 9. 2017.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Informace o besedách v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS.

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava. 

 

 

 









Termíny