Pohybové kurzy pro děti od 5 měsíců do 2,5 let s rodičem

Pro děti

Od září 2017 se lekce konají každý čtvrtek kromě školních prázdnin:

  • 9:30 hod. (Miminka 5 – 12 měsíců)
  • 10:15 hod. (Broučci 1 – 2,5 roku)
  • 11:00 hod. (Broučci 1 - 2,5 roku)
Co nás na lekcích čeká?  

Budeme si hrát, chovat se, pomáhat dětem zjistit kde co mají a jak to používat :-)) Zklidňovat nebo stimulovat jejich nervový systém, rozvíjet smysly (zrakový, sluchový, čichový, hmatový, chuťový). A samozřejmě rozvíjet také sociální interakce s ostatními dětmi.

 

V kurzu využijeme spojení mateřství a perinatální psychologie (vývoj v období před a těsně po porodu), pohybovou terapii, jogu, hudbu, tanec, říkanky, zpěv, skupinovou dynamiku, práci s energií, doteky a dotekové hry na tělo, masáže dětí a samozřejmě také vývojové pohyby.

 

Podpoříme vás v prohlubování vztahu a komunikace s vaším děťátkam a při hledání vaší nové identity jako matky.

 

Lekce trvá 45 minut. Není třeba speciálního oblečení či vybavení.

 

Máte možnost si zakoupit balíček 10-lekcí za 1500 Kč. Jednotlivá lekce stojí 180 Kč. Úvodní lekce pro nové děti je zdarma. Nezapomeňte si ověřit u své zdravotní pojišťovny, zda můžete čerpat příspěvek na pohybové aktivity pro děti. Pokud ano, rádi vám vystavíme potvrzení.Při rezervaci, prosím, do komentáře napište jméno, měsíc a rok narození vašeho miminka. 

  Pravidla pro zrušení lekce:  

Lekce se ruší jedině na základě odeslané zprávy SMS nebo mailem nejpozději 24 hodin předem. Vaši lekci postoupíme jinému registrovanému dítěti. SMS zpráva urychlí možnost nahrazení místa jiným dítětem. Pokud bude lekce zrušena později než 24 hodin předem, jsme bohužel nuceni naúčtovat plnou částku.

 

Rezervace:

http://www.mamprostor.cz/udalosti/pohybove-kurzy-pro-deti/

 




Účinkují

viz

http://www.mamprostor.cz/udalosti/pohybove-kurzy-pro-deti/





Termíny