Delegát cestovní kanceláře

Kurzy, vzdělání, konference

Proč studovat kurz DELEGÁTA v TYRKYSu?  

Po složení státní zkoušky obdržíte osvědčení, které je veřejnou listinou (státní vysvědčení na dokumentu SEVT s kulatým razítkem a státním znakem).

Osvědčení má kvalifikační dovětek EU – tzv. European Qualifikation Framework – EQF - usnadňuje mobilitu průvodce mezi jednotlivými zeměmi.

Možnost zápisu do katalogu průvodců a delegátů TYRKYS GUIDES.

akreditace Ministerstvem školství mládeže a tělovýchovy ČR pod číslem jednacím 10678/2016-1/259        

dekegát, místní zástupce cestovní kanceláře, delegát tyrkys
Místní zástupce cestovní kanceláře - delegát -  je pověřeným zástupcem cestovní kanceláře v místě pobytu (nejčastěji u moře, na horách, ale i v rekreačních oblastech atd..). 

Úkolem delegáta je starat se o turisty, to znamená zajišťovat organizační a administrativní záležitosti cestovní kanceláře.

Delegát například klienty informuje o veškerém dění v destinaci, pomáhá jim při ubytování, zabezpečuje organizaci zábavy pro děti i dospělé (animační aktivity pro klienty, výlety aj.), vyřizuje administrativní záležitosti, nabízí fakultativní výlety cestovní kanceláře, řeší pojistné události a reklamace atd.  

 Práce delegáta je velmi zajímavá. 

 Hodně cestujete a poznáte mnoho zajímavých lidí. 

 Můžete velmi dobře využít Vaše jazykové znalosti, organizační schopnosti, flexibilitu, umění jednat s lidmi.

Odborní lektoři a metody výuky: v kurzu Vás budou učit naši odborní lektoři (většina našich pedagogů přednáší na vysokých školách), kteří mají vlastní zkušenosti jako delegáti cestovních kanceláří.

Hodně praktických informací! 

Cena kurzu: 6 900 Kč obsahuje vlastní kurzovné a studijní materiály na CD. 
(zkouška není zahrnuta v ceně, neboť její vykonání zcela záleží na rozhodnutí každého zájemce) 

Zkouška: Kurz směřuje ke zkoušce profesní kvalifikace, která je nejvyšším typem zkoušky pro Místní zástupce - delegáty v rámci celoživotního vzdělávání. Zkouška se skládá z učiva, které probíráte v průběhu celého kurzu. Zkouška a její průběh je popsán v oddíle zkouška PK 65 026 M.
 

 









Termíny