UNITED 2017

Divadlo, Volný čas, Hudba, Pro děti, Turistika, Kurzy, vzdělání, konference

Město Vsetín bude od čtvrtka 24. 8. do soboty 26. 8. 2017 dějištěm sedmého ročníku multižánrového křesťanského festivalu UNITED. Součástí programu budou žánrově různorodá hudební vystoupení, semináře, workshopy, divadelní a filmová představení, program pro děti a sportovní vyžití. Návštěvníci také budou moci využít poradenskou nebo modlitební službu.

 

 

UNITED bude hostit hudební interprety jak z domácí, tak ze zahraniční hudební scény. Mezi zahraniční hosty patří severoirská skupina Bluetree, britský písničkář John de Jong, rapper Brandon „Knowbody“ Greathouse ze Spojených států, polský pop-gospelový soubor TGD, holandské duo Trip to Dover a britská formace Twelve24. Z česko-slovenské křesťanské scény se představí kapely a interpreti Adam Bubik, Adonai, ESPÉ, Elementworship, Miťo Bodnár, Noemiracles, Pavel Helan, SBM, Timothy, Way To Go a jiní.

 

 

Důležitou součástí programu jsou semináře. V letošním roce jich bude k dispozici více než 20. Zaměření témat bude do oblasti duchovního světa: Příběh staršího bratra (Marek Orko Vácha), Boj dobra a zla ve světě (Pavel Hošek), Nebezpečí okultismu a magie (Pavel Šupol), vztahové: Od rande do svatby (manželé Szturcovi), Pornografie – problém?! (Lukáš Sztefek), Sex novým bohem? (Eliška Krmelová), motivační: Jak se vyrovnat se selháním (Tomáš Süss), Radost v neradostné době (Michal Apetauer), 5 důvodů proč „nezdrhnout“ z ČR (Janči Máhrik) a další.

 

 

Praktickou inspiraci, znalosti a dovednosti mohou účastníci získat na workshopech, kterých je připraveno 14. Zaměřeny budou do oblasti hudby, divadla, tance, grafiky, ale také vizuální projekce, sebeobrana, tvorba webových stránek, psaní autorských článků a jiné.

 

 

Pro nejmenší návštěvníky z řad dětí (5 – 10 let) je připravována dětská scéna. Děti bude čekat čas společného zpívání, tvoření, zábavy, ale i ponaučení a zamyšlení. Program bude doprovázen vlastní kapelou, která bude složená z dospělých a dětí. Pro děti dále vystoupí s vlastním představením Divadlo Český Těšín, herec Víťa Marčík a taneční skupina UNITED Dance.

 

 

Předprodej vstupenek probíhá na internetových stránkách festivalu www.festivalunited.cz, kde jsou uvedeny podrobné informace. K dispozici jsou vstupenky na celý festival nebo vybraný den a skupinové slevy. Součástí vstupenky je možnost využít společné ubytování v prostorách místních škol.

 

 

Aktuality jsou průběžně uveřejňovány na sociální síti Facebook www.facebook.com/festivalunited. Akci pořádá zapsaný spolek UNITED 3P, z. s. ve spolupráci se vsetínskými církvemi.

 

 

Odkazy:

  • Webové stránky: http://www.festivalunited.cz
  • Facebook: https://www.facebook.com/festivalunited
  • Instagram: https://www.instagram.com/festivalunited
  • YouTube: https://www.youtube.com/festivalunited
  • Promo video: https://youtu.be/sqqqGTqEcwU
  • Dokument UNITED 2016: https://youtu.be/tr2YDFtIBcI
  • #jsemunited: https://youtu.be/ahP6M0kD8FQ
  • Inspirováno UNITED: https://youtu.be/o4U47XR1AE8

 









Termíny