Bike camp - příměstský tábor, kde se jezdí na kole

Volný čas, Sport, Pro děti

Baví vaše děti jízda na kole? Chtějí se zdokonalit a něco nového se dozvědět? Přihlaste je na příměstský tábor Bike camp. Na děti ve věku od 7 do 14 let čeká pět dní plných zábavy na kole v parku Stromovka a na Výstavišti v Praze Holešovicích.

 

V termínu od 28. srpna do 1. září se mohou vaše děti věnovat tomu, co je baví, navíc pod dohledem zkušených jezdců a pedagogů. Program začíná vždy v 8 hodin a trvá do 17 hod, je určen pro začátečníky i zkušenější cyklisty a zakládá se na výuce bezpečné jízdy na kole. Přihlásit lze i zahraniční zájemce, s instruktory se mohou domlouvat anglicky. Pro celodenní pobyt v přírodě je připraveno zázemí na holešovickém výstavišti, děti prozkoumají park Stromovka, Maroldovo Panorama, k dispozici je i plavecký bazén a užijí si také výlety po okolí.

 

Kolik rodiče za příměstský tábor Bike camp zaplatí?

1) Základní cena je 3 500,- Kč pro 1 dítě.

2) Cena pro děti s trvalým bydlištěm v MČ Praha 7 pouze 2 500,- Kč.

3) Cena pro děti, jejichž rodiče předloží potvrzení o zaměstnání či o jejich aktivním postavení na trhu práce 1 500,- Kč.

 

V ceně je zahrnut oběd a pitný režim. Nutností je vlastní kolo a přilba. 

 

Jedna z posledních možností, jak si užít prázdniny před začátkem školy, na kole a v pohodě. Akci pořádá nezisková organizace Dělej, co tě baví!, www.delejcotebavi.com.









Termíny