Top týden v Jindřichově Hradci

Volný čas, Hudba, Pro děti, Turistika

Již posedmé pořádá Jindřichův Hradec v rámci projektu Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska akci s názvem TOP Týden. Týden plný aktivit a kulturních zážitků letos proběhne v týdnu od 29. července do 6. srpna 2017.

 

V sobotu 29. července čeká všechny přítomné na scéně pro letní koncert na náměstí Míru vystoupení skupiny Beatles Revival.  Pro příznivce dechové hudby jsme v neděli 30. července připravili koncert Veselky Ladislava Kubeše na náměstí Míru. V pondělí 31. července se uskuteční koncert vynikajícího Jazz Quartetu s Jiřím Stivínem v kapli sv. Maří Magdaleny.  V úterý 1. srpna si na své přijdou filmoví fanoušci. V kinosále Kulturního domu Střelnice se budou promítat filmy pro děti i dospělé v rámci filmového úterý. Středa 2. srpna bude patřit vodním radovánkám. Den plný zábavy je připraven v jindřichohradeckém aquaparku. Na tentýž den je připraven další z letních koncertů, a to koncert JH Swing bandu v atriu Muzea fotografie a MOM. Čtvrtek 3. srpna a pátek 4. srpna budou správným termínem pro návštěvu Domu gobelínů, kde pro zájemce budou čekat dílny pro děti i dospělé. Ve čtvrtek 3. srpna Muzeum Jindřichohradecka připravuje výstavu a konferenci na téma 220 let Landfrasovy tiskárny. V pátek 4. srpna se jindřichohradeckému publiku představí duo Piňakoláda při letním koncertě na náměstí Míru.

 

V pátek 4. srpna a v sobotu 5. srpna bude probíhat velmi oblíbené Fotografování v historických kostýmech v prostorách Muzea fotografie a moderních obrazových médií. V sobotu 5. srpna je naplánovaný koncert Jindřichohradeckého Big Bandu v rámci letního koncertu na náměstí Míru. Poslední den celého Top Týdne 2017, neděle 6. srpna, se samozřejmě ponese v duchu tradiční poutě Porcinkule v centru města a bude zpříjemněn promenádním koncertem skupiny Klaret – Strážský výběr na náměstí Míru.









Kontakty

www. jh.cz

Termíny