CO ŽE VLASTNĚ DĚLÁ HASIČ?

Volný čas, Pro děti

O VÍKENDU 24. A 25. ČERVNA 2017 od 13 do 19 hodin NABÍDNE galerie harfa svým MALÝM I VELKÝM NÁVŠTĚVNÍKŮM jubilejní 10. díl edukativního seriálu „čím budu?“. TENTO ČERVNOVÝ VÍKEND se ponese VE ZNAMENÍ povolání hasiče. ČEKAJÍ NA VÁS DVĚ ZÁBAVNÁ ODPOLEDNE PLNÁ zajímavých ukázek, rozhovorů s profesionálními hasiči, SOUTĚŽÍ A HER, KTERÁ BUDE OPĚT MODEROVAT PePa KUDRNA.

Chcete se dozvědět, co všechno musí umět hasič, posadit se do hasičského vozu, prohlédnout si hasičskou uniformu a zažít nacvičený hasičský zásah na vlastní kůži? Pak společně s vašimi ratolestmi navštivte poslední červnový víkend Galerii Harfa, kde bude probíhat další díl seriálu Čím budu?“. V sobotu se zde malí i velcí návštěvníci potkají s hasiči z pražské centrály a v neděli do Galerie Harfa dorazí hasiči z holešovické stanice. Ti zde mimo jiné předvedou ukázku profesionálního zásahu. Po oba dva dny nebude chybět ani prohlídka plně vybavené hasičské cisterny.

Dvě červnová víkendová odpoledne se v Galerii Harfa ponesou v duchu hašení požárů. To nedělní navíc umocní zásah vyprošťování figuríny z vozu s použitím hydraulických nůžek. Letošní druhé pokračování oblíbené vzdělávací série „Čím budu?“ slibuje i ukázku profesionálních hasičských uniforem, výstroje a hasičské techniky. Víkendovou akci zpestří rozhovory s veliteli zásahu, oblíbený fotokoutek, stánky oddělení prevence s edukativními kvízy a soutěže pod vedením dobrovolných hasičů. Děti si domů budou moci odnést diplom například z rozmotávání a balení hadice či poznávání hasičské techniky. Galerii Harfa navštíví se svým vystoupením také tým dětských záchranářů.

Letošní první díl seriálu „Čím budu?“ proběhl v březnu a zaměřil se na profesi floristy            a zahradníka. Po představení povolání hasiče jsou pro návštěvníky připraveny ještě další dva díly tohoto zábavně-vzdělávacího seriálu, které se zaměří nejprve na prací pilotů a poté strojvůdců. Opravdu je na co se těšit! Proto si rozhodně nenechte žádný z následujících dílů ujít. Nebo už vaše děti snad ví, čím v dospělosti chtějí být? 









Termíny