Lord of the Rings: Return of the king

Film, Hudba

Cesta „Společenstva Prstenu“ je u konce, rozhodující bitva o Středozem začíná! Vychutnejte si závěr celé trilogie v unikátním filmovém představení na gigantickém filmovém plátně a za živého doprovodu 250členného orchestru, sborů a zahraničních sólistů.

Představení se osobně zúčastní autor hudby Pána Prstenů Howard Shore, který se zároveň před představením setká se svými nejvěrnějšími obdivovateli. Pouze několik zájemců o Meet&Greet s Howardem Shorem si může od 21.2.2017 zakoupit vstupenku do 2. řady sektorů 001, 002 a 003. Vstupenka zahrnuje nejen exkluzivní místa na ploše, přístup do O2 areny speciálním vchodem a setkání se slavným skladatelem, ale také možnost pořízení fotografie s panem Shorem a malý dárek.

Premiéra Oscary ověnčeného závěrečného dílu Pána Prstenů na filmovém plátně s plochou více než 150 metrů čtverečních se uskuteční 2. prosince 2017 v pražské O2 areně. Angažmá přislíbil i jeden z nejslavnějších a nejobsazovanějších dirigentů v žánru živého hudebního doprovodu slavných filmových děl, Maestro Ludwig Wicki.





Účinkují

Howard Shore

Ludwig Wicki

Další dokumenty k akci

  




Termíny