Den dětí ve VIDA!

Volný čas, Pro děti
čtvrtek 1. června 2016 od 14 do 18 hodin
děti do 15 let vstup jen za 20 Kč

Přijďte oslavit Den dětí do zábavního vědeckého parku VIDA! Užijte si s dětmi odpoledne plné chytré zábavy s hlavolamy. Těšit se můžete na nejrůznější hlavolamy a zapeklité úkoly stejně jako nespočet zážitků z hravé expozice. Jako první si také užijete novou výstavu na galerii centra věnovanou hlavolamům z celého světa.

PROGRAM Dne dětí ve VIDA!

Ráj hlavolamů
Vyzkoušejte si hlavolamy z Japonska, z Indie, ale i českého ježka v kleci hned v několik variantách. Užijte si různé Rubikovy kostky, pěnové hlavolamy Happy Cube, Powerball, revoluční 3D labyrint Perplexus, Neocube i další magnetické stavebnice. Seznamte se se světovou novinkou Futuro Cube – herní kostkou budoucnosti. Ověřte si svůj důvtip na hlavolamu Eternity II, který zatím nikdo nesložil, a to i přes to, že je vypsána odměna 2 miliony dolarů.

Herna Smart Games
Hry Smart Games rozvíjí především logické myšlení, prostorovou představivost, schopnost koncentrace a plánování. Je to něco mezi hrou pro jednoho hráče a hlavolamem s jednoduchými pravidly. Najdete zde hry pro tříleté děti i dospělé.









Termíny