Poupění Strýt tyjátr

Divadlo, Volný čas, Pro děti

 

HaFstudio vás zve na

osmý ročník divadelních a tanečních souborů, sborů, kapel, sólo umělců a nadšenců z řad dětí a seniorů z celé republiky.

Patronem festivalu je Milan Peroutka.

Pro děti s rodiči i prarodiči.

 

 

Co všechno můžete zažít?

  • DIVADLO Sledujte program. Divadelní představení a vystoupení hudebních a tanečních souborů jsou po celý den.
·         VÝTVARNÉ DÍLNY pro tvořimilce: Akademie malého architekta pod vedením architekta Kamila Štajgla/ Dřevěná dílna MgA. Báry Hubené/ Korálková dílna Dari Fejtkové/ Květinová dílna Elišky Černé/ plackování, kreslení, malování.

 

 

  • MEZIGENERAČNÍ SOUTĚŽE, TESTY, HRY Zkoušky a testy šikovnosti, vědomostí

a postřehu. Děti i senioři můžou soutěžit sami, nebo společně. Pokud BABIČKA něco nezvládne, může jí zaskočit VNUČKA. Totéž opačně. Platí i pro dědečky a vnuky.

  • OKÉNKO PRO ODVÁŽNÉ Pro děti, seniory, nebo dvojice vnoučat a prarodičů z řad diváků. Dostanou možnost na podiu do mikrofonu zpívat, recitovat, kouzlit, žonglovat, stát na hlavě, udělat přemet,  či předvést cokoliv neobvyklého. Předveďte divákům, co umíte!
  • Jistě vás čeká ještě mnoho dalších krásných zážitků. Však se i vy, návštěvníci, můžete přičinit o dobrou náladu, radost a veselí. Přejeme vám i nám krásný společný den!
  • A teď obraťte list….

 

  • divadlo*tanec*hudba* výtvarné dílny *okénka pro odvážné * babička čte pohádku * dědeček skáče přes švihadlo * soutěže* hry * kvízy *  výhry * dárky * občerstvení * cukrová vata * pivo * limo * dortíky * zážitky * dobrá nálada *
  •  

 





Účinkují

Účinkují divadelní a taneční soubory, sbory, kapely, sólo umělci a nadšenci z řad dětí a seniorů z celé republiky.





Kontakty

www.poupeni.cz

Termíny