Kostkoland: Stan se LEGO architektem

Pro děti

Skládání kostek LEGO® je už několik desetiletí oblíbenou činností dětí i dospělých, při které vznikají často neuvěřitelné věci. Víte však, že děti mohou jeden svůj LEGO® model přinést už nyní do Kostkolandu nebo prodejny Bambule v OC Galerie Butovice a zapojit ho do soutěže o věcné ceny? Přihlášené dětské LEGO® výtvory budou až do 30. dubna 2017 vystavené ve veřejných prostorách obchodního centra, kde si je můžou zájemci zdarma prohlédnout a vyjádřit svůj obdiv pomocí jednoduchých lístků. Každý měsíc získají 3 nejlepší LEGO® architekti, jejichž práce získala nejvíce hlasů, nové stavebnice LEGO® nebo dárkový poukaz do Království hraček Bambule v hodnotě 500 Kč. Na skvělou odměnu se může každý měsíc těšit i 1 hlasující.

 

Podělte se o svůj nejlepší kousek s ostatními

Věže, domy, letadla, vesmírné koráby nebo další libovolné modely sestavené z kostiček LEGO®, které váš potomek poskládal, už nemusí obdivovat jen rodina, kamarádi a spolužáci. Vyberte proto se svým dítětem ten nejlepší z nich a zaneste jej do Kostkolandu nebo prodejny Bambule, kde dostane svoje vlastní číslo a poputuje do jedné ze skleněných vitrín OC Galerie Butovice.

 

Ani hlasující nepřijdou zkrátka

Společně s vyhlášením 3 nejlepších LEGO® architektů, které proběhne vždy začátkem měsíce, čeká dárková stavebnice LEGO® i na 1 hlasujícího z řad rodiny, přátel a návštěvníků obchodního centra. Za podporu dětských architektů mohu totiž stavebnici LEGO® vyhrát i oni. Stačí jen, aby na hlasovací lístek napsali číslo vystavovaného modelu, který se jim nejvíce líbí, a donesli je do schránky na Informacích.

 

Navštivte i expozici v Kostkolandu

Pokud jste skutečnými fanoušky LEGO® stavebnice, nezapomeňte navštívit i placenou expozici modelů přímo v Kostkolandu, kde budou od konce března vystaveny nové modely. Největším exponátem je interaktivní kolejiště o ploše 18m2, na kterém mohou návštěvníci sami ovládat vláčky. K nejmenším modelům pak patří ztvárnění sportů letních OH či známé filmové scénky. U těch si návštěvníci mohou udělat kvíz a hádat, o který film se jedná. Kostkoland není v žádném případě zajímavý jen pro kluky. V expozici je totiž mimo jiné zastoupený i pohádkový hrad s princeznami a kočáry. Součástí Kostkolandu je i obří legoherna, která nabízí stovky tisíc nejrůznějších kostiček zdarma na hraní – od DUPLA pro nejmenší až po miniaturní dílky pro zkušené stavitele.

 

Více informací o soutěži získáte přímo v Kostkolandu nebo v Království hraček Bambule v OC Galerie Butovice.









Termíny